23
mrt-2017

Terug van weggeweest

Texel, Werken   /  

“Ik heb een leuke uitdaging en ik denk dat het bij je past. Hoe zou je het vinden om terug te komen naar Texel?”

Met dat bericht belde Valerie mij in november van vorig jaar. Inmiddels heb ik mijn eerste 2,5 maand bij Puur zsa zsa zsu erop zitten. Het is nu tijd om mij voor te stellen als fulltime medewerker.

Even voorstellen
Sommige kennen mij misschien al van het eiland. Ik ben Desirée Boon, geboren in De Koog en nu 22 jaar. Na de Havo op O.S.G. De Hogeberg ben ik naar Leeuwarden verhuisd. Ik heb de HBO opleiding Communicatie gevolgd aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Mijn derdejaars stage heb ik gelopen op de marketingafdeling van SnelStart. Tijdens mijn werkzaamheden voor SnelStart leerde ik Valerie kennen. In 2015 startte ik bij Puur zsa zsa zsu als assistent en werkte vanuit huis en tijdens evenementen. Voor mijn afstudeerstage verhuisde ik in 2016 naar Amsterdam en ging het werken voor Puur zsa zsa zsu op een laag pitje.

Mijn afstudeerstage heb ik afgerond bij RAI Amsterdam, waar ik meehielp aan de Marketing, Communicatie & PR voor de Huishoudbeurs, Negenmaandenbeurs en de HISWA. Direct na mijn afstuderen werd ik aangenomen bij vtwonen, waar ik Category Content Specialist was voor de webshop. Een baan waar ik in een korte tijd veel geleerd heb, maar waar ik er ook achter kwam dat ik op zoek was naar meer verantwoordelijkheid en uitdaging.

Fulltime aan de slag op Texel
Sinds half januari van dit jaar woon ik weer op Texel en werk ik fulltime voor Puur zsa zsa zsu. Als Assistent marketing, communicatie & eventmanager houd ik mij bezig met de voorbereiding van evenementen, het verzorgen van de marketing, communicatie en PR voor onze klanten en events en het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten. Ik werk nauw samen met Valerie en samen pakken we projecten op. Om weer terug te zijn op Texel bevalt mij goed. Het is fijn om in een omgeving te werken waar ik al zoveel mensen ken, dat maakt het leggen van bruggetjes een stuk makkelijker. En in plaats van relaxen in het VondelPark kan ik deze zomer na werk heerlijk naar het strand.

Tot snel!

Groetjes Desirée

LinkedIn

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Klik hier

0

 likes / 0 Comments
Share this post:

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec