Zsa Zsa Zsu

Zsa Zsa Zsu

Organiseren, verbinden en samenbrengen van mensen, projecten, ideeën en ambities. Daar worden we blij van!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Als eventmanager bieden we ondersteuning bij het organiseren van een festival, beurs, bruiloft of conferentie. Van zakelijk tot culinair en maatschappelijk. Geen idee waar te beginnen? We ondersteunen u graag, zodat u zich kunt focussen op andere zaken en ondertussen alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Krijgt u van het bewaken van deadlines, de verschillende belangen of de wir war aan informatie de kriebels? Geen zorgen. Wij ondersteunen verschillende projecten waarin we vanuit de rol van projectmanager deze zaken waarneem. Zelfstandig of in een projectteam.

Benieuwd naar ons portfolio of bent u nieuwsgierig of uw idee tot uitvoering kan worden gebracht? Dan nodigen we u graag uit voor een kopje koffie…

- Eventmanagement

De verschillende stappen van idee tot uitvoering. Mensen, ideeën en ambities verbinden. Door het vinden van de juiste partners en gezamenlijk kansen te zien, kunnen er mooie dingen worden gecreëerd. U kunt ons vragen voor het uitwerken van een event concept, maar ook het gehele proces van begin tot eind kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

+ Projectmanagement

Onze kracht ligt in het zien van de mogelijkheden, erkennen en behartigen belangen, het vinden van de juiste partners, het bewaken van de deadlines en oog houden voor kwaliteit.

+ Communicatie, media en PR

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf, event, product of dienst de verdiende media-aandacht krijgt. En met resultaat. Naast de free publicity nemen we ook graag uw social media beleid onder de loep en zetten we online én offline alles op scherp.

+ Partnering events

Inmiddels hebben wij een groot netwerk opgebouwd van chefs, foodtrucks, mobiele keukens en cateraars. Maar ook leveranciers van tenten en aankleding. Daarnaast hebben we een goede band met de lokale media partijen, waardoor wij u ook een extra voordeel kunnen bieden. We werken hierin samen met vaste en betrouwbare partijen. Een waardevol netwerk wat wij graag met u delen. Een voorbeeld? U wilt een event organiseren en het food & beverage deel uitbesteden maar weet u niet aan wie? Wij ondersteunen u graag. Met het gehele team kijken we naar de juiste partners en food line up.

Puur zsa zsa zsu Team

Valerie
Eigenaar, aanjager, netwerker, verbinder & organisator
Bart
Online marketeer & strateeg