02
jan-2015

De stoute schoenen aantrekken

Inspiratie, Werken   /  

De stoute schoenen aantrekken…

Het is crisis, velen doen een pas op de plaats en behouden bepaalde vastigheid. Ondanks dat ik een prachtige vaste baan had bij Start People, werd het in 2011 tijd voor een nieuwe stap. Een stap waarbij passie voor organiseren, met plezier en kennis gecombineerd konden worden. Het was tijd: ik wil ondernemen!

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Puur zsa zsa zsu opgericht.  Zsa zsa zsu biedt ondersteuning bij het organiseren van een evenement. Dit varieert van een beurs en bruiloft  tot aan een festival. De organisatie van een event bestaat uit diverse stappen en onderdelen. Denk aan pr, sales, projectmanagement, marketing en partnering. Zsa zsa zsu ondersteunt de ondernemers graag hierin, ook in de diverse onderdelen apart, zodat zij zich kunnen focussen op hun dagelijkse ondernemerstaken.

Inmiddels is mijn portfolio uitgegroeid tot meer dan alleen evenementen. Zo coach ik de talenten van de Dorian Foundation om zichzelf in de kijker te plaatsen, selecteer ik de juiste kandidaat voor verschillende vacatures en heb ik samen met mijn collega’s De VerzamelPost opgericht. Allemaal dingen waar ik blij van word en waarin ik graag met mensen samenwerk. Zo komt mijn ervaring uit mijn HR verleden toch nog van pas ;).

Benieuwd naar welke projecten dit jaar worden ondersteunt of gelanceerd? En benieuwd of uw idee tot uitvoering kan worden gebracht? Dan nodig ik u graag uit voor een kopje koffie, trek ik alvast ‘de stoute schoenen aan’…..

1

 likes / 0 Comments
Share this post:

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec